Buna ziua, va multumim ca ati ales site-ul nostru. Dorim sa stiti ca este foarte important pentru noi si echipa noastra sa le prezentam clientilor nostri cu cine lucreaza.
Suntem o echipa de web designeri si CEO care au decis sa proiecteze un mediu virtual pentru toti cei care doresc sa vanda, sa cumpere, sa inchirieze sau sa scoata la licitatie din domeniul auto cat mai usor si sa aiba o acoperire larga. Pentru asta am creat Autoexpert24.ro.
Autoexpert24.ro este site-ul de unde ai suport 24/7 de la echipa noastra de operatiuni, iar Autoexpert24.ro este locul unde iti poti promova anunturi auto si afacerea, pentru ca stii ca viitorii clienti te vor contacta in cel mai scurt timp.
Autoexpert24.ro a fost creat pentru toti romanii care cred in succesul in afacerilor romanesti, de la romani pana la romani.
Autoexpert24.ro se ocupa de introducerea, promovarea si sustinerea anunturilor de la clientii nostri persoane fizice sau juridice. Ne dorim ca si clientii nostri sa fie multumiti de pachetele si facilitatile pe care le oferim la crearea unui cont.
Proiectul platformei a inceput in urma cu 3 ani, cu baza de proiecte reprezentata de acest site si site-urile sale surori Vand24.ro, Creativ24.ro si Casamea24.ro. Aceasta retea se dezvolta in timp si acopera toate detaliile pentru a crea un mediu eficient, inovator, practic si unic pentru a servi clientii nostri.