Politica de confidentialitate

1. Introducere

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Ne asumam responsabilitatea Protejati datele personale pe care ni le furnizati. Aceasta politica de confidentialitate, unde Vom actualiza din cand in cand pentru a explica tipul si scopul datelor pe care le colectam, cum folosim si protejam aceste date si drepturile dumneavoastra in prelucrarea datelor cu caracter personal.

2. Operatorul datelor dvs.

Societatea SC Online Business Network SRL constituita și functionand in conformitate cu legislatia din Romania, cu sediul social in Deva, Hunedoara , Strada George Enescu , Bl 4, Ap 12  la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Hunedoara sub nr. 4393672, avand Codul Unic de Inregistrare 45273248,  colecteaza si prelucreaza mai multe categorii de date personale ceea ce in conformitate cu legislatia in domeniul protectiei datelor, ne califica drept operator al acestordate cu caracter personal.Contextul legislativ Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru, a serviciilor noastre sau in legatura cu activitatea noastra, in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorullink: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

3. Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal

Am desemnat o persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal, pe care o puteti contacta cu orice chestiune legata de prelucrarea datelor si exercitarea drepturilor dumneavoastra conform legilor aplicabile, mai ales daca aveti intrebari sau nelamuriri despre modul in care procesam datele dumneavoastra cu caracter personal. Adresa de e-mail puteti contacta responsabilul cu protectia datelor: office@autoexpert24.ro

4. Aplicabilitate

Aceasta politica de confidentialitate se aplica tuturor celor implicati in litigii prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC Online Business Network SRL  aceste persoane pot sa:

*Vizitatori si utilizatori ai site-urilor : www.autoexpert24.ro

*Parteneri contractuali, cum ar fi furnizori, vanzatori, clienti, colaboratori, clienti cu care interactioneaza,semneaza un contract de transfer al drepturilor de autor („partener de afaceri”);

*Utilizatori ai Aplicatiilor MobileSC Online Business Network SRL  (“Utilizatori de Aplicatii”);

* Dupa caz, candidati pentru angajare in cadrul SC Online Business Network SRL  si/sau angajatii acesteia.

5. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate vor fi:

Ø prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata („legalitate, echitatesi transparenta”);Ø colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-unmod incompatibil cu aceste scopuri („limitari legate de scop”);Ø adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care suntprelucrate („reducerea la minimum a datelor”);Ø exacte si, in cazul in care este necesar, vor fi actualizate („exactitate”);Ø pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nudepaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele („limitarilegate de stocare”);Ø prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal,inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, adistrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatoricecorespunzatoare („integritate si confidentialitate”).

6. Cum colectam si procesam informatiile dvs. Personale

6.1 Informatii personale pe care ni le oferiti:

Putem colecta, stoca si folosi urmatoarele tipuri de date cu caracter personal

A. Date colectate pe site-urile SC Online Business Network SRL :

· informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusivadresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursade recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);

· informatiile pe care ni le furnizati la crearea Conturilor pe site-urile enumerate la art. 5 (inclusiv informatiile dvs. de contact);

· informatiile pe care ni le furnizati in scopul de a va abona la notificarile prin e-mail (inclusiv numele si adresa dvs. de e-mail);

· informatiile pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile sau informatiile care suntgenerate in timpul utilizarii acestor servicii (inclusiv calendarul, frecventa si modelul utilizarii serviciilor);

· informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti sau trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);

· informatiile pe care le furnizati atunci cand achizitionati produsele de pe site-ul nostru;

· publicatiile, blogurile, interviurile, opiniile, comentariile etc.

B. Date colectate in cadrul programelor/ emisiunilor /concursurilor/ promotiilor/evenimentelor SC Online Business Network SRL :

*Datele personale pe care ni le furnizati atunci cand interactionati cu noi, fie prin completarea unui formular de inregistrare sau de participare, fie prin formular oral sau scris (de exemplu, un chestionar completat inainte de filmare sau interviu telefonic, atunci cand va inregistrati pentru a utiliza serviciile noastre ) , Cand participati la forumuri etc.), le puteti dezvalui participand voluntar la program sau sunt furnizate de o terta parte. Datele pe care le procesam pot include: nume, adresa, date de identitate, CNP, numar de telefon, adresa de e-mail, descriere personala, varsta, data nasterii, sex, imagine, voce, informatii furnizate de confidentialitate voluntara, alte informatii personale despre preferinte/comportament Datele /personalitatea/punctul de vedere, daca sunt dezvaluite sau generate ca urmare a performantei dumneavoastra in program/joc/program si alte informatii (dupa caz).

*Date personale speciale legate de oaspeti, participanti sau concurenti si/sau alte persoane (de exemplu, informatii despre rasa sau origine etnica, opinii politice, secte religioase sau convingeri filozofice, sanatate, viata sexuala sau orientare sexuala) daca :

(i) sunt implicati cu dvs. Performanta/program/concurenta;

(ii) suntem obligati legal sa facem acest lucru;

(iii) in acest caz V-ati exprimat consimtamantul explicit pentru aceasta;

(iv) Operatorul a trecut activitatea de indeplinire a sarcinilor de interes public

(v) Are date sensibile persoana vizata este dezvaluita intr-un mod evident.

C. Contacte profesionale

Reprezentantul legal, persoana de contact sau angajat ,partenerii, clientii, furnizorii de servicii sunt colectati de SC Online Business Network SRL , datele profesionale prelucrate sunt: ​​numele, titlul, numarul de telefon si adresa de e-mail.

D. Date cu caracter personal

Incluse in CV, depus de candidat avand in vedere anuntul de recrutare al SC Online Business Network SRL , si date ale angajatilor operatorului, inclusiv date privind numele, domiciliul/adresa de resedinta, data si locul nasterii, starea civila, codul personal digital, cetatenia Identitate, nationalitate, nivel de educatie si experienta, statut profesional, adresa de e-mail, numar de telefon etc., conform cerintelor legislatiei muncii

E. Alte informatii

Pe care ni le furnizati prin telefon, e-mail sau comunicare prin e-mail cu noi sau orice alte mijloace, inclusiv (daca este cazul) .

6.2. Ce se intampla daca nu ne dati datele dvs.

Conform datelor colectate, va puteti bucura de acest site sau o parte din serviciul oferit de operator care nu trebuie sa ne furnizeze datele dumneavoastra personale sau consimtamantul dumneavoastra, sau puteti introduce doar cantitatea minima de informatii. Cu toate acestea, unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru web sa va poata furniza serviciile pe care le-ati achizitionat sau solicitat si sa va verifice identitatea, astfel incat sa stim ca sunteti dumneavoastra si nu altcineva. Puteti gestiona datele pe care le comunicati si va puteti retrage oricand consimtamantul pentru comunicarile comerciale.

7. Scopurile datelor dvs. cu caracter personal

Datele personale transmise prin intermediul acestui site web si/sau colectate de catre altii Sensul se bazeaza pe art. 7.1 sau informatiile din surse publice ar trebui utilizate in scopul specificat in acesta Politica de confidentialitate. In functie de relatia pe care o avem sau dorim sa o stabilim cu tine, Putem folosi datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

*Daca ne contactati prin acest site web sau prin alte mijloace, este posibil sa procesam numele, informatiile de contact, locatia si alte informatii pe care ni le furnizati pentru a va raspunde la intrebari, pentru a va aranja intalniri, apeluri telefonice sau alte comunicari;

*Atunci cand personalul relevant: (a) transmite companiei orice forma, document sau informatie legata de interactiunea si/sau tranzactia sa cu compania; (b) utilizeaza sau achizitioneaza produsele companiei; (iii) semneaza, executa si completeaza un contract cu compania (Inclusiv angajat sau la distanta);

*Atunci cand persoana vizata interactioneaza cu angajatii companiei (inclusiv persoane responsabile de relatiile cu clientii, oaspeti sau alti reprezentanti), cum ar fi prin telefon, scrisoare, fax, intalnire fata in fata sau e-mail, pentru a gestiona sau gestiona relatia de afaceri cu organizatia sa Colectarea tintei;

*Atunci cand persoana vizata solicita companiei sa contacteze, includeti-o in E-mail sau alta lista de date de comunicare, sau atunci cand persoana vizata raspunde la cererea unei companii de date cu caracter personal suplimentare;

*Cand persoana vizata interactioneaza cu compania printr-o platforma online;

*Atunci cand compania intreprinde actiuni pentru prevenirea sau investigarea suspectelor de frauda, activitati ilegale, omisiuni sau abateri legate de companie sau de alte persoane fizice/juridice;

*Atunci cand societatea se conformeaza sau ia masuri ca raspuns la cererea oricarei autoritati sau agentii publice competente sau cand raspunde solicitarii de informatii ale acestora;

*Cand compania realizeaza rapoarte financiare, financiare, de reglementare, de management si de gestionare a riscurilor (inclusiv monitorizarea expunerii la risc) si audit;

*Atunci cand persoana vizata isi trimite datele cu caracter personal sau datele cu caracter personal ale tertilor (cum ar fi informatii despre membrii familiei si/sau angajatii sai etc.) catre companie din orice motiv;

*Pentru a se conforma hotararii instantei de judecata si a exercita si/sau a apara drepturile societatii;

*Folosit pentru a monitoriza si evalua conformitatea cu politicile si standardele companiei

*In scopuri de cercetare de piata si de opinie publica, pentru a masura sau intelege continutul programelor tale preferate si pentru a oferi continut relevant pentru tine; pentru a va permite sa participati la functiile interactive ale serviciilor noastre atunci cand alegeti; pentru a masura sau intelege eficacitatea reclamelor pe care le-am sa va ofere dvs. si altora Sex si sa va oferim reclame relevante

*Pentru orice scop legat de si/sau auxiliar cu oricare dintre cele de mai sus.

In acelasi timp, daca sunteti vizitator al site-ului nostru web, il putem procesa prin cookie-uri si steaguri Adresa URL, adresa IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata accesului, fisierele jurnal, interactiunea cu site-ul nostru web si activitatile noastre online, colectate automat in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate despre dvs. sau despre datele dvs. despre dispozitiv, informatii (valoare, data, sursa de date, note si observatii) pe care le furnizati prin formularele site-ului sau prin serviciile achizitionate pentru a efectua cercetari de marketing si a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la cele detectate. tendinte, sa ne planificam viitoarele activitati de marketing, sa ne pregatim analiza de afaceri si sa va oferim servicii si comunicare personalizate, pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi sau a unor produse si servicii similare. In plus, daca sunteti abonat la buletinul nostru informativ, puteti primi materialele noastre de marketing, putem prelucra datele personale pe care ni le furnizati pentru a distribui materiale promotionale, putem publica anunturi despre completari si modificari ale serviciilor noastre, putem personaliza acest site web si comunicarile de marketing pe care le realizam pentru dvs. Va putem trimite notificari prin e-mail (de exemplu, despre ofertele noastre), va putem trimite buletine informative si reviste prin e-mail (daca nu mai raspundeti la acestea Daca sunteti interesat, puteti notificati-ne in orice moment), sau va putem trimite comunicari de marketing despre afacerea noastra de care credem ca ati putea fi interesat.

8. Temeiurile legale de prelucrare a datelor

a) Executarea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din GDPR)

Datele personale ale angajatilor, clientilor, potentialilor clienti, furnizorilor si partenerilor din baza de date contractele de cesiune de drepturi de autor, parteneri, etc. pot fi scopul incheierii, executarii si finalizarii contractului. Pentru aceasta, trebuie sa va ocupati de:

*pentru un contract pe care Persoana vizata l-a incheiat in nume propriu,sau

b) Consimtamant (Articolul 6 (1) GDPR a) Prelucrarea datelor cu caracter personal In special, pentru analiza, pentru participarea la analiza/investigatia pietei, pt Vizeaza persoane in scopuri de marketing si/sau trimiterea de invitatii la alte programe/ Plan de viitor

c) Respectarea obligatiilor legale (Art. 6(1) GDPR c), daca trebuie sa ne conformam Obligatii legale in temeiul legilor aplicabile domeniului audiovizual sau relatiilor specifice Munca, contabilitate, audit, drepturi de autor si alte legi legate de activitatile operatorului.

9. Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale colectate

Nu vom dezvalui datele personale pe care le colectam despre dumneavoastra, cu exceptia celor descrise in aceasta politica sau in notificari separate legate de anumite activitati. Putem partaja datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii si pentru a Urmatorii destinatari:

* personalul SC Online Business Network SRL  (angajati, colaboratori);

*Terti (agenti, operatori afiliati, operatori independenti din perspectiva Regulamentului (UE) 2016/679), operatorul apeleaza la acestia din motive comerciale, de obicei servicii profesionale profesionale, care pot administra prin Cantitatea si tehnologia necesara SC Online Business Network SRL  pentru a fi capabil sa-si desfasoare activitatile (cum ar fi furnizori de servicii, parteneri de afaceri, agenti, companii care ofera suport administrativ, profesional si tehnic producatori, coproducatori, companii de publicitate, furnizori de servicii analitice, subcontractanti);

*In cazul in care legea ne obliga sa transmitem diverse cereri si formulare catre guvern sau agentii de drept, precum agentia nationala de management financiar, inspectoratul teritorial de munca, agentia de asigurari de sanatate si agentia de pensii, precum si altor autoritati pentru indeplinirea altor obligatii legale;

*Daca se dovedeste necesar pentru stabilirea, exercitarea sau apararea drepturilor judecatoresti sau a drepturilor naturale, sau in scopul unor proceduri alternative confidentiale de solutionare a litigiilor, putem, de asemenea, sa impartasim datele dumneavoastra cu caracter personal instantelor, agentiilor de reglementare sau avocatilor sau altora;

Cu exceptia reglementarilor de mai sus, nu vom dezvalui, comercializa sau imprumuta niciodata Fara notificarea dumneavoastra sau, daca este cazul, fara consimtamantul dumneavoastra prealabil, datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi furnizate niciunei terte parti.

10. Transferul datelor cu caracter personal

Informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra vor fi procesate in Spatiul Economic European si pot In functie de scopul prelucrarii, poate ajunge si in afara Spatiului Economic European. SC Online Business Network SRL  va lua garantii complete pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal SC Online Business Network SRL . si practicile descrise in aceasta politica de confidentialitate. Orice transfer Acesta va fi prelucrat in conformitate cu cerintele de securitate ale Comunitatii Europene, iar componentele sale sunt in conformitate cu standardele Uniunii Europene de prelucrare a datelor cu caracter personal, astfel incat sa se asigure ca cerintele legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal sunt indeplinite.

11. Drepturile dvs.

*Dreptul de a obtine informatii si acces la datele dumneavoastra, ceea ce inseamna ca puteti solicita Operatorul confirma daca va prelucra datele cu caracter personal Daca da, accesati datele corespunzatoare si informatiile aferente Modul in care sunt prelucrate datele.

*Dreptul de interventie asupra datelor, inclusiv posibilitatea de a le obtine la cerere si Corectati, actualizati, blocati, restrictionati sau stergeti gratuit datele acestuia Prelucrarea datelor ilegale, in special a datelor inexacte, nu mai este Scopul colectarii lor sau cand aveti nevoie Retrageti consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea.

*Dreptul de a corecta (corecta) datele dumneavoastra personale pe care le procesam daca acestea Sunt inexacte sau nu mai sunt in conformitate cu realitatea.

*Dreptul de stergere a datelor sau „dreptul de a fi uitat” inseamna dreptul de a solicita Stergeti datele referitoare la dvs. in anumite circumstante, de exemplu: (i) Datele personale nu sunt Sunt inca necesare in scopul colectarii sau prelucrarii lor; (ii) Datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal, (iii) Datele au fost prelucrate pe baza consimtamantului dumneavoastra si au fost retrase

*Dreptul de a restrictiona prelucrarea inseamna dreptul de a opri prelucrarea in anumite circumstante, cum ar fi: (i) va puneti la indoiala acuratetea datelor in perioada in care ne permiteti sa verificam exactitatea datelor si (ii) datele dumneavoastra au a fost procesat ilegal, va opuneti stergerii acestuia si solicitati restrictionarea utilizarii acestuia.

*Dreptul la portabilitatea datelor, ceea ce inseamna ca atunci cand este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea, la cererea dumneavoastra, sa va furnizam date personale sau sa le transferam direct unui alt operator. Daca nu puteti oferi acces intr-un timp rezonabil, va vom furniza data transmiterii informatiilor.

*Dreptul de opozitie se refera la dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal din motive intemeiate si legale legate de situatia dumneavoastra specifica. In acelasi timp, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor de catre operator in scopuri comerciale sau de marketing direct, gratuit si fara niciun motiv.

* Alte drepturi garantate de dispozitiile legale in materie:Ø dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, bazate exclusiv pe prelucrareaautomata inclusiv crearea de profiluri;Ø dreptul de a va adresa justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege;Ø dreptul de a fi notificat de catre Operator privind brese de securitate care au/ar putea avea impact asupra datelor persoanelor vizate.

Pentru a-si exercita drepturile de mai sus, persoana vizata va depune o cerere Scrisa, semnata si datata si trimisa prin posta la sediul operatorului sau electronic, adresa de e-mail este Responsabil cu protectia datelor office@vand24.ro. Persoana vizata se va afla in Cat mai curand posibil, dar nu mai tarziu de o luna de la primire.

Pe langa drepturile de mai sus, persoanele vizate pot depune direct o plangere la SC Online Business Network SRL privind metodele de prelucrare a datelor, unde vor arata solicitarea, motivul nemultumirii si/sau drepturile pe care le considera incalcate sau vor putea prelucreaza date cu caracter personal catre tara Autoritatea de supraveghere (www.dataprotection.ro) face reclamatii, dar nu mai devreme de 30 de zile de la data depunerii reclamatiei catre operator. Informatiile de contact ale agentiei nationale pentru protectia datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter PersonalAdresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336Pagina de internet: http://www.dataprotection.roAdresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.roTelefon: +40721988240Fax: +40.318.059.602

12. Pastrarea datelor cu caracter persona

Datele dumneavoastra personale sunt stocate deSC Online Business Network SRL  pe serverele sale. Atunci cand nu mai este necesar in acest scop, datele dumneavoastra personale vor fi sterse sau sterse Prin exercitarea dreptului de a fi uitat, SC Online Business Network SRL  nu mai are obligatia legala de a continua stocarea datelor respectiv. Fara a afecta celelalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra si informatii Documente care contin date cu caracter personal (inclusiv documente electronice):

*in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

*in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciarain curs sau potentiala; si pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

13. Prelucrarea datelor minorilor

SC Online Business Network SRL  acorda o mare importanta protectiei datelor cu caracter personal Apartine minorilor. Datele minorilor cu varsta sub 16 ani nu vor lipsi pentru prelucrare Un acord anterior obtinut de la un parinte sau reprezentant legal. In acest sens,SC Online Business Network SRL  isi rezerva dreptul de a lua masuri rezonabile pentru a verifica daca persoana a implinit varsta minima necesara pentru a-si exprima consimtamantul sau pentru a verifica daca persoana care isi exprima consimtamantul in numele minorului este titularul parintelui.

14. Securitatea datelor personale

Pentru a proteja confidentialitatea datelor si informatiilor personale pe care le transmiteti Folosind acest site web, mentinem garantii fizice, tehnice si de management. Actualizam si testam in mod constant tehnologia noastra de securitate. Limitam accesul la datele dumneavoastra. Se aplica numai angajatilor care trebuie sa cunoasca aceste informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si a mentinerii confidentialitatii si securitatii informatiilor dumneavoastra. Daca are loc o scurgere de date cu caracter personal, vom face tot posibilul sa o eliminam si sa evaluam nivelul de risc asociat cu scurgerea in conformitate cu politica noastra privind scurgerile de date cu caracter personal. Daca se descopera o scurgere care va poate cauza vatamari fizice, materiale sau nemateriale (cum ar fi discriminarea, furtul de identitate, frauda sau pierderea economica), va vom contacta imediat, daca legea nu prevede altfel. Vom coopera pe deplin cu autoritatile de reglementare competente pentru a lua toate masurile.

15. Modificari ale politicii privind confidentialitatea

Acest fisier de informatii poate fi actualizat din cand in cand prin publicarea unui nou fisier de informatii Versiune pe acest site. Avand in vedere legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile agentiilor Statutul, recomandarile autoritatii de supraveghere se modifica si se imbunatatesc din cand in cand, Aceasta declaratie de confidentialitate si termenii de utilizare se pot modifica, de asemenea ea. Ne rezervam dreptul de a schimba oricand, din orice motiv, fara notificare Dosar informativ. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi postata pe aceasta pagina, astfel incat sa puteti intelege politica noastra. Prevederile continute in acest document vor inlocui toate notificarile sau declaratiile anterioare cu privire la practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

16. Site-urile terte parti

Acest site web poate contine hyperlink-uri si informatii detaliate despre site-urile web ale tertilor. Nu avem control asupra politicilor si practicilor de confidentialitate ale tertilor si nu suntem responsabili pentru acestea.

17. Despre cookie-uri

La fel ca majoritatea site-urilor web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisiere jurnal. Aceasta include adresa IP (Internet Protocol), locatia geografica a computerului sau dispozitivului dvs., tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, cum ar fi paginile vizualizate. Aceste informatii sunt folosite pentru a imbunatati acest site web si, prin imbunatatire continua, pentru a servi mai bine utilizatorii nostri. Adresa dumneavoastra IP poate fi folosita si pentru a diagnostica problemele cu serverele noastre, a gestiona acest site web, a analiza tendintele, a urmari navigarea utilizatorilor pe site si pentru a colecta informatii demografice pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele si nevoile vizitatorilor.

Acest site utilizeaza, de asemenea, cookie-uri. Pentru mai multe detalii privind cookie-urile, varugam sa accesati:

18. Securitatea site-ului

Nu putem garanta ca transmisia de date pe Internet poate fi 100% sigura. Prin urmare, nu putem Pentru a asigura sau garanta securitatea informatiilor pe care le transmiteti si pe care le intelegeti, la fel ca orice alta informatie Transferul dumneavoastra catre SC Online Business Network SRL  se face pe propriul risc. Cu toate acestea, operatorii folosesc masuri de securitate pentru a proteja site-urile web, e-mailurile si listele de corespondenta in conformitate cu cele mai bune practici. Aceste masuri includ tehnologii, proceduri, masuri de monitorizare si urmarire concepute pentru a proteja datele de abuz, acces neautorizat sau dezvaluire, pierdere, modificare sau distrugere.

Stim ca pot aparea incidente de abuz sau de intruziune neautorizata a programului, iar acest lucru se intampla pe aproape fiecare site web. In aceste cazuri, scopul nostru este sa actionam rapid pentru a izola problema, a asigura sau a restabili functionalitatea normala si a minimiza inconvenientele pentru utilizatori. Daca este necesar, SC Online Business Network SRL  va instiinta autoritatea competenta cu privire la aceste incidente de utilizare incorecta sau patrundere neautorizata a site-ului sau.

19. Intrebari, nelamuriri, reclamatii

Daca aveti intrebari despre informatiile dumneavoastra personale sau doriti sa faceti exercitii Pentru drepturi sau orice intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati trimitand un email catre responsabilul cu protectia datelor office@autoexpert24.ro. Totodata, puteti folosi formularul de cerere pus la dispozitie de operator in atasarea acestui document pentru a trimite aceasta cerere in scris la adresa sediului societatii noastre. Daca trebuie sa actualizati sau sa corectati informatiile personale, va rugam sa contactati persoana responsabila office@autoexpert24.ro pentru protectia datelor